3 Εταιρείες κολοσσοί (Schaeffler, Electra Hellas SA, ΒΙΑΚΑΡ Α.Ε.) συνασπίζονται για να πετύχουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα

Στις 31 Οκτωβρίου & 1 Νοεμβρίου μαζί με 200 και πλέον τυχερούς επισκευαστές και έμπορους συνεργάτες βρεθήκαμε όλοι μαζί σε ένα πολύ προσεκτικά επιλεγμένο χώρο και βίωσαμε μία μοναδική διοργάνωση 2 ημερών.

Στις 31 Οκτωβρίου & 1 Νοεμβρίου μαζί με 200 και πλέον τυχερούς επισκευαστές και έμπορους συνεργάτες βρεθήκαμε όλοι μαζί σε ένα πολύ προσεκτικά επιλεγμένο χώρο και βίωσαμε μία μοναδική διοργάνωση 2 ημερών.
Δεν θυμάμαι πραγματικά τα τελευταία 3 χρόνια να έχουμε ζήσει την εμπειρία σε κάτι ανάλογο.

3 πυλώνες ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία πρωτοποριακή "συμμαχία" στην Ελληνική αγορά του Aftermarket.

Εκτιμούμε ότι και οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την φιλοξενία, τις γνώσεις και εργοστασιακές πληροφορίες από όλη αυτή την άρτια διοργάνωση.

Η αίθουσα της εκδήλωσης ήταν κατάμεστη με άτομα από όλη την Αττική και την κοντινή επαρχία.

Την αυλαία άνοιξαν με την σειρά οι οικοδεσπότες

1. Κος Δασκαρόλης Κώστας - Αντιπρόεδρος ΒΙΑΚΑΡ Α.Ε.
2. Κος Νέστωρας Βασίλης Εμπορικός Διευθυντής Ελλάδας-Κύπρου- Μάλτας Schaeffler
3. Κος Ντίνος Χωριατάκης - Διευθύνων Σύμβουλος Electra Hellas SA

Κος Δασκαρόλης Κώστας, Αντιπρόεδρος ΒΙΑΚΑΡ Α.Ε.

Κος Νέστωρας Βασίλης, Εμπορικός Διευθυντής Ελλάδας Κύπρου Μάλτας-Schaeffler

Κος Ντίνος Χωριατάκης, Διευθύνων Σύμβουλος Electra Hellas SA


Guest star της βραδιάς ήταν ο Κος Δημήτρης Κουβαράς - Global Trainer Bilstein που πραγματικά «βομβάρδισε» στις παρεμβάσεις του, όλους τους συμμετέχοντες με ένα απίστευτο όγκο γνώσεων και πληροφοριών.

Κάποια στιγμή στις "φωτογραφικές βόλτες" που έκανα εντός αίθουσας άκουσα έναν συμμετέχοντα να αναφέρει «Mε Rafale εφορμά ο τύπος» και ο διπλανός του να απαντάει. Μπααα "F16 Viper – τα αναβαθμισμένα πιλοτάρει".

Όμως ένα ήταν το σημαντικό γεγονός. Αυτός ο Έλληνας που ήρθε για το event από την Γερμανία πιλοτάρει παγκόσμια όλη την εκπαίδευση της Bilstein.

Εύγε Δημήτρη Κουβαρά!

Δημήτρης Κουβαράς, Global Trainer Bilstein

Όλη την παράσταση όμως την έκλεψε το δίδυμο των master trainers των 2 εταιρειών Γιώργος Δέλλας - Schaeffler trainer και Δημήτρης Πασσάς Bilstein trainer.

Γιώργος Δέλλας, Schaeffler trainer και Δημήτρης Πασσάς, Bilstein trainer

Αυτοί οι 2 εκπληκτικοί επαγγελματίες, ήταν εντυπωσιακοί, και με ένα απίστευτο αυτοσαρκασμό και χιούμορ κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον όλων των συμμετεχόντων.

Αλληλεπιδρούσαν μεταξύ τους αλλά και με το κοινό τους κάνοντας και τους πιο σοβαρούς να χαμογελούν ή/και να συμμετέχουν στον καταιγισμό των ερωτήσεών τους.

Φυσικά αυτή η άνεση δεν είναι απλά πηγαία αλλά είναι προϊόν της βαθιάς γνώσης του αντικειμένου που κλήθηκαν να μεταλαμπαδεύσουν.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου όλη η σειρά αμορτισέρ της Bilstein ήταν σε μία διαρκή live επίδειξη και οι τομές και τα πραγματικά αντικείμενα άλλαζαν χέρια.

To ίδιo ακολούθησε και για τα προϊόντα της εταιρείας Schaeffler. Εδώ όμως είχαμε και μια παγκόσμια πρωτιά από την Schaeffler - ένας τροχός με το μοτέρ (Motor in hub technology) που στρίβει μέχρι και 90 μοίρες- τον είδαμε σε live επίδειξη για πρώτη φορά φέτος από την πλατφόρμα ηλεκτρικού οχήματος που είδαμε για πρώτη φορά στην φετινή Automechanika Frankfurt.

Τα περιεχόμενα του τεχνικού προϊοντικού σεμιναρίου στα συστήματα ανάρτησης και διεύθυνσης ήταν τα ακόλουθα:

1. Παρουσίαση Ομίλου Schaeffler
2. Παρουσίαση Bilstein
3. Παρουσίαση REPXPERT
4. Εξαρτήματα Συστημάτων Ανάρτησης & Διεύθυνσης
5. Συστήματα και Γεωμετρία Αξόνων
6. Τεχνικές Πληροφορίες & Tips
7. Διάγνωση Προβλημάτων
8. Καινοτομίες

H βραδιά έκλεισε με ένα πλούσιο μπουφέ και συζητήσεις για όλους όσους έβρισκαν παλιούς συνάδελφους μετά από σχεδόν 3 χρόνια covid.

Θερμά συγχαρητήρια από την πλευρά του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ και των συνεργατών του για την ξεχωριστή τιμή να μας προσκαλέσετε σε αυτό το πολύ σημαντικό event. Ήταν για εμάς μια πολύ όμορφη εμπειρία και η φιλοξενία σας υποδειγματική.